Rogier de Pijper

Fluitmethode.be 1

De perfecte start voor de jonge fluitist!

voorDwarsfluit
UitgaveMuziek lesboek, online playback
Artikelnr.770201
Auteur / ComponistRogier de Pijper
Moeilijkheidmakkelijk
TaalNederlands
Uitgavejaar2017
Uitgever / ProducentTimbre Publications
Productie nr.TIM 00059-02
ISBN9789492153357

Beschrijving

Fluitist, docent en auteur Rogier de Pijper heeft een fluitmethode ontwikkeld voor de docent en de leerling van nu. De methode omvat twee lesboeken, een website en een app. Naast online audio is er voor gebruik met cd-speler een cd pack verkrijgbaar.

Als docent heb je veel ruimte om stof naar eigen inzicht aan te bieden en oefeningen af te stemmen op het niveau van de leerling. Belangrijke punten die aan bod komen zijn:

  • Op gehoor spelen
  • Naspelen
  • Ontwikkelen van ritmegevoel
  • Algemene muziekleer
  • Improviseren
  • Stimuleren van creativiteit
  • Samenspelen

Met de website, de app of de cd’s kun je bij elk liedje in het boek twee begeleidingstracks afspelen; een eenvoudige track om mee te beginnen en een iets moeilijkere track. Rogier de Pijper heeft alle demotracks zelf ingespeeld. Alle tracks zijn ook te downloaden als mp3. Daarnaast zijn op de website en in de app filmpjes, spelletjes en testjes te vinden. De filmpjes behandelen o.a. houding, ademhaling en onderhoud van het instrument. De interactieve spellen zijn zo leuk, dat de leerling zelfniet in de gaten heeft dat ze eigenlijk bedoeld zijn om vaardigheden te trainen. Kennis en vaardigheden kunnen aan het eind van elk lesblok online spelenderwijs worden getest.fluitmethode.be is dé methode van deze generatie!

25,90  €
Sorry, dit artikel is niet langer beschikbaar.
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2023 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-comWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven