Johan de Meij (* 1953)

Downtown Divertimento

voor harmonieorkest

Downtown Divertimento, Blaso (Pa+St) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
1208773
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Uitgavejaar:
2014
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
AM 138-010
ISMN:
9790035229309

Beschrijving

De inspiratie voor Downtown Divertimento is ontstaan tijdens mijn dagelijkse omzwervingen in Chelsea, aan de westzijde van Manhattan. De dag begint met een ontspannen wandeling naar Madison Square Park met onze hond Alice. Hier bevindt zich dedog run, een speelplaats voor honden, waar ze heerlijk kan spelen met andere stadsgenoten. Op de terugweg volgt een moment van bezinning: we aanschouwen het nabijgelegen Flatiron Building, één van de meest markante gebouwen van de stad. Aan het eindvan de middag volgt een rondje joggen. Een flink gedeelte van het parcours gaat over de Highline, een verlaten spoorviaduct dat is omgetoverd in een prachtig aangelegd National Park. Ik geniet iedere keer weer van de geweldige vergezichten over deHudson River en de Skyline van New York, alsof ik het voor het eerst aanschouw.

De delen zijn:
1) Dog Play (at Madison Square Park)
2) Flatiron Reverie
3) Hitting the Highline

185,00  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven