Jan de Haan (* 1951)

Paradise Cave

Symphonic Poem
Concert and Contest Collection Brass Band en Fanfare

voor:
Fanfareorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
780496
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
zeer moeilijk
Uitgavejaar:
2021
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
DHP 1206276-020
ISMN:
9790035244814

Beschrijving

De 31 kilometer lange, prachtige Thien Duong-grot (oftewel Paradise Cave), gelegen in een van de nationale parken van Vietnam, werd pas in 2005 ontdekt. Toen componist Jan de Haan deze buitenaards aandoende plek bezocht, maaktende grootsheid en adembenemende pracht van dit natuurwonder zo veel indruk op hem dat hij zich ge nspireerd voelde om dit werk te schrijven. Hij beleefde Paradise Cave als kunst, maar dan in miljoenen jaren gecreëerd door denatuur. Thuis zette hij zijn indrukwekkende ervaring om in muziek, wat resulteerde in een kleurrijk en spectaculair concertwerk voor fanfareorkest. Paradise Cave is opgedragen aan het Wereld Muziek Concours (WMC).

325,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

J. de Haan: Paradise Cave, Fanf (Part.)
Jan de Haan

Paradise Cave

Symphonic Poem
Concert and Contest Collection Brass Band en Fanfare

voor: Fanfareorkest

Partituur

Artikelnr.: 780495

58,50  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (be)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven