Jacob de Haan (* 1959)

Lentini's Ballad

Concert and Contest Collection Brass Band en Fanfare

J. de Haan: Lentini's Ballad, Brassb (Part.) (0)
voor:
Brass band
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
885081
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
makkelijk
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang:
16 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar:
2011
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
DHP 1115002
ISMN:
9790035200728

Beschrijving

Giacomo da Lentini was een dertien-eeuwse Italiaanse dichter. Hij was notaris aan het hof van de Duitse keizer Frederik II en geldt als de uitvinder van het sonnet. Lentini’s Ballad is gebaseerd op het beroemde gedicht Amorè un desio che ven da core (liefde is een verlangen dat uit het hart komt). Het werk is instrumentaal gezien al prachtig, maar u kunt het ook van zangers voorzien die de originele Italiaanse dichtregels voor hun rekeningnemen.

20,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven