Jacob de Haan (* 1959)

Band Time Expert ( Eb Bass TC/BC )

Horen, Lezen en Spelen internationaal

J. de Haan: Band Time Expert ( Eb Bass TC/BC )  (0)
voor:
Eb Bass TC/BC
Uitgave:
Buch
Artikelnr.:
868974
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
makkelijkmedium
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Uitgavejaar:
2002
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
1023298
ISBN:
9789043118446

Beschrijving

Als vervolg op Band Time Starter heeft componist Jacob de Haan met Band Time Expert een tweede speelboek voor jeugdorkesten afgeleverd. Dit kan parralel aan het tweede deel van Horen, Lezen & Spelen worden gebruikt,maar in principe kunnen alle iets gevorderde leerlingen met Band Time Expert eenvoudig in een orkest meespelen. Met de tien afwisselende drie- en vierstemmige stukken in dit boek kunnen ze opnieuw ervaren hoeveel mogelijkhedener zijn om samen te musiceren. Met een duidelijke uitleg over de optimale benutting van Band Time Expert en de beste toepassing van de instrumentatie in uw specifieke bezetting. Op de los verkrijgbare cd worden stukkendoor een harmonieorkest voorgespeeld, zodat leerlingen thuis zelf kunnen luisteren en meespelen. Daarmee word studeren uiteraard een stuk leuker!

10,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven