Jan de Haan (* 1951)

A Man's Destiny

Yn Ieren en Sinen

J. de Haan: A Man's Destiny, Blaso (Pa+St) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
861736
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Uitgavejaar:
2019
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
DHP 1195826-010
ISMN:
9790035239193

Beschrijving

A Man’s Destiny heeft als ondertitel de Friese regel ‘Yn Ieren en Sinen’ (vanuit volle overtuiging) meegekregen. Het werk is geschreven in opdracht van de CMV Harmonie Sneek ter gelegenheid van haar 95-jarig jubileum. De componist baseerde de compositie op het leven van een oud-lid van de vereniging – een man die tot zijn 86e jaar de bugel bespeelde. Diens lievelingslied, ‘Tallis’ Canon’ van Thomas Tallis, is dan ook de muzikale inspiratiebron geweest voor dit karakteristieke en veelzijdige werk.

182,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven