James Curnow (* 1943)

When the morning stars sang

Concert Band

Placeholder image
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
956258
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Taal:
Engels
Uitgavejaar:
2005
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
CMP 0904-05-010
ISMN:
9790035043448

Beschrijving

Dit werk, dat soms intiem en bespiegelend en dan weer onstuimig is, is gebaseerd op het bijbelse verhaal van Job en zijn standvastigheid. De oude spiritual Balm in Gilead is verwerkt in deze muziek, die ons meeneemt in rampspoeden vertroosting, verwarring en bemoediging. Het complete spectrum in de orkestratie, van warm, donker koper tot snel en soepel hout, evenals een aantal korte solorecitatieven, creëert contrast qua dichtheid en qua sfeer. InWhen the Morning Stars Sang valt veel te genieten.

124,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven