Etienne Crausaz (* 1981)

Festive Winds

Beriato Marches Series

E. Crausaz: Festive Winds, Blaso (Part.) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
1000425
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
makkelijk
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang:
16 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar:
2013
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
BMP13015601
ISMN:
9790365223619

Beschrijving

Festive Winds begint met een korte inleiding, waarna een luchtige passage volgt, die heel licht en fris klinkt. De originaliteit van deze mars ligt vooral in het trio: dat heeft een bluesachtig karakter en doet qua sound denken aan een bigband. Het werk is geschreven in opdracht van de Société Cantonale des Musiques Vaudoises (SCMV), ter gelegenheid van het 27e Festival Cantonal, dat in 2013 zal worden gehouden in het Zwitserse Savigny, waar de mars in groot verband zal worden uitgevoerd.

24,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven