Etienne Crausaz (* 1981)

Albinus Variations

based on Bach's Chorales "Alle Menschen müssen sterben"

voorBrass band
UitgavePartituur
Artikelnr.817627
Auteur / ComponistEtienne Crausaz
Moeilijkheidgevorderd
Omvang51 pagina’s
Duur12 minuten
Uitgavejaar2021
Uitgever / ProducentBeriato Music
Productie nr.BMP 21017720
ISMN9790365226344

Beschrijving

Johann Georg Albinus schreef verschillende lutherse hymnen, die door diverse componisten op muziek zijn gezet. Johann Sebastian Bach harmoniseerde enkele van deze melodieën en verwerkte ze in zijn cantates, in het bijzonder hetkoraal ’Alle Menschen müssen sterben’ in BWV 162. Albinus Variations opent met een plechtige cadens, die wordt gevolgd door vijf contrastrijke variaties op dit koraal. Hiervan zijn twee versies (een in majeur, een in mineur) als uitgangspunt gebruikt.

We gebruiken YouTube om video-inhoud in te sluiten. Deze Google-service heeft zijn eigen cookies en kan gegevens over uw activiteit verzamelen. Meer informatie vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring van de aanbieder. We hebben uw toestemming nodig om YouTube-video's weer te geven:

Bekijk YouTube-inhoud
30,99  €
Levertijd: 2–4 weken
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

E. Crausaz: Albinus Variations, Brassb (Pa+St)
Etienne Crausaz

Albinus Variations

based on Bach's Chorales "Alle Menschen müssen sterben"

voor: Brass band

Partituur, losse partijen

Artikelnr.: 817626

154,99  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (be)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven