Angela Ciampani

Agosto

for Solo Bb Euphonium (Baritone ad lib.) and Concert Band

A. Ciampani: Agosto, Blas/Posch (Pa+St) (0)
voor:
Blazersensemble
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
780949
Auteur / Componist:
Arrangeur:
Moeilijkheid:
makkelijk
Uitgavejaar:
2019
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
DHP 1186065-010
ISBN:
9781540080493
ISMN:
9790035240762

Beschrijving

Het hoofdthema van deze compositie werd gecreëerd in de nacht van 10 augustus, een van die heldere nachten met sterren die zachtjes vallen om de dromen niet te wekken. De Italiaanse componiste Angela Ciampani werd bij het schrijven ervan geïnspireerd door haar zoon Lorenzo en de sporen van vallende sterren verspreid over de groene heuvels van Umbrië.

In eerste instantie betrof het een korte solo voor trompet en piano, vervolgens heeft Jacob de Haan de compositie uitgebouwd en herschreven voor euphoniumsolo en blaasorkest. Aanleiding hiervoor was de viering van de 170e en 20e verjaardag van de harmonieorkesten van respectievelijk Monteleone d'Orvieto en Città della Pieve.

134,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

A. Ciampani: Agosto, Blas/Posch (Part.)
Angela Ciampani

Agosto

for Solo Bb Euphonium (Baritone ad lib.) and Concert Band

voor: Blazersensemble

Partituur

Artikelnr.: 780945

25,99  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 2–4 weken
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven