Filip Ceunen (* 1983)

Yellowstone Choral

F. Ceunen: Yellowstone Choral, Fanf (Part.) (0)
voor:
Fanfare
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
999788
Auteur / Componist:
Uitgavejaar:
2009
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
0902.6.436
ISMN:
9790365215935

Beschrijving

Yellowstone Choral is ge?nspireerd op de prachtige landschappen In het Yellowstone National Park in de Verenigde Staten. Het koraal is opgebouwd uit drie koraalzinnen die elkaar gedurende het hele koraal afwisselen. Het begin is dungeorkestreerd met een solo voor hobo, maar langzamerhand komen er enkele instrumenten bij om zo over te gaan naar de voorstelling van de tweede koraalzin. De derde koraalzin laat langer op zich wachten en wordt dan voorgestelddoor hoorns en trombones om te groeien naar de climax van het koraal waar de trompet de bovenhand neemt. Hierna sterft het koraal geleidelijk aan uit waarbij de eerste en tweede koraalzin nog enkele keren aan bod komen. Het koraaleindigt zoals het begon, met een orkestratie die langzaam uitdeint.

25,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven