Filip Ceunen (* 1983)

The Gates of Troy

Beriato Concert Works

F. Ceunen: The Gates of Troy, Blaso (Pa+St) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
999336
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
makkelijk
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Uitgavejaar:
2017
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
BMP17011669
ISMN:
9790365225217

Beschrijving

The Gates of Troy vertelt het verhaal van de Trojaanse Oorlog die omstreeks 1184 v.Chr. begon, in de tijd van het oude Griekenland. Dit historische conflict met een rol voor de helden Achilles, Odysseus, Hektor en de mooie Helena, duurde tien jaar en werd uiteindelijk beslist door de beroemde list van de Grieken met het paard van Troje. Dit boeiende werk draait dus om deze strijd tussen de Grieken en Troje. Het bevat hero sch klinkende thema’s met prachtig melodisch materiaal en het is speelbaar voor elk type orkest door de goed doordachte instrumentatie.

117,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven