Franco Cesarini (* 1961)

Cossack Folk Dances

Mitropa Concertwork Series

voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
958365
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Uitgavejaar:
2004
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
1133-04-140 M
ISMN:
9790035027738

Beschrijving

Het waren gevreesde mannen te paard… Vanaf de zestiende tot begin twintigste eeuw deden ze dienst als ruiters in het Russische leger: de Kozakken. Wilde ruiter- en wapenspelen maar ook meeslepende dansen en melancholische liederenbehoren tot hun cultuurgoed. Tijdens zijn reis door Rusland vond Franco Cesarini in de schoonheid van de liederen en de traditionele dansen de inspiratie voor een werk in deze stijl. Fascinerend en authentiek, deze Cossack Folk ances!

We gebruiken YouTube om video-inhoud in te sluiten. Deze Google-service heeft zijn eigen cookies en kan gegevens over uw activiteit verzamelen. Meer informatie vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring van de aanbieder. We hebben uw toestemming nodig om YouTube-video's weer te geven:

Bekijk YouTube-inhoud
36,50  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.