Jan Bosveld (* 1963)

Raneffa

Inspiration Series

J. Bosveld: Raneffa, Fanf (Part.) (0)
voorFanfare
UitgavePartituur
Artikelnr.873452
Auteur / ComponistJan Bosveld
Moeilijkheidmedium
TaalNederlands
Omvang36 pagina’s; 21 × 29,7 cm
Uitgavejaar2006
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1064177
ISMN9790035094877

Beschrijving

Een groep kinderen speelt aan de rand van het oerwoud. Allerlei vreemde dierengeluiden prikkelen hun nieuwsgierigheid en ze besluiten de geluiden te volgen. De paden slingeren door de dichte begroeiing en al snel is de terugweg niet meer te vinden. Angst en paniek slaan toe. De bosnimf Raneffa hoort de kinderen en ontfermt zich over hen. Zij laat hun de dieren zien die de vreemde geluiden maken. Ook vertelt ze over de bomen en de planten. De bedoeling van het werk is om kinderen in de leeftijd van negen t/m twaalf jaar kennis te laten maken met de fanfare als orkestvorm. Zoals in het bovenstaande verhaal worden ze ingewijd in de geheimen van het fanfareorkest.

28,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven