Johann Sebastian Bach (1685 – 1750)

Bach to the Beat!

Klassik

J.S. Bach: Bach to the Beat!, Blaso (Pa+St) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
1000343
Auteur / Componist:
Arrangeur:
Moeilijkheid:
makkelijkmedium
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Maten:
30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar:
2012
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
BMP11101542
ISMN:
9790365222476

Beschrijving

Hoe zou het zijn geweest als de beroemde barokcomponist Johann Sebastian Bach in de 20e eeuw was geboren? Deze bijzondere interpretatie geeft Bach een geheel nieuw geluid. Bach to the Beat! is een upbeat arrangement dat bestaatuit een selectie van acht bekende melodieën van J.S. Bach, allemaal zorgvuldig bewerkt voor de tijdsduur van iets meer dan drieënhalve minuut - met excuses aan Bach. Dit werk in ‘barokstijl’ zal beslist een geweldige aanvullingzijn op elk concertprogramma!

97,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven