Johann Sebastian Bach (1685 – 1750)

Air On A G-String

Symphonic Series

Placeholder image
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
1001116
Auteur / Componist:
Arrangeur:
Uitgavejaar:
2005
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
0505.1.271
ISMN:
9790365210633

Beschrijving

Deze 'Air on a G-String' is afkomstig uit de derde orkestsuite van Johann Sebastion Bach (1685-1750), en behoort wellicht tot één der bekendste melodieën van deze Duitse barok componist. Peter Schüller stellen we hiermeevoor het eerst aan u voor met ditbijzondere arrangement. Hij bewerkte deze melodie op origineel-getrouwe manier, met veel respect voor de originele textuur. Dit werk is speelbaar voor elk orkest en is tevens een goede gelegenheidom aan stijl en klank te werken.

97,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven