Aurora Borealis

Aurora Borealis, Blaso (Pa+St) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
1000951
Uitgavejaar:
2002
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
0209.1.148
ISMN:
9790365205530

Beschrijving

Aurora Borealis, in de volksmond beter bekend als het noorderlicht, was in de middeleeuwen een bron van bijgeloof. Het kleurrijke spektakel, dat gepaard ging met fluisterende geluiden boezemde menig onwetende ziel doodsangst in. Hetverschijnsel werd door vele heidenen toegeschreven aan de ondoorgrondelijke wegen van de goden.Tegenwoordig weten we beter. Eens in de 11 jaar is de deeltjesuitstoot van de zon op z'n hoogst. Dat is dit jaar het geval. Deze deeltjesworden krachtig weggeslingerd en weten zo aan het magneetveld van de zon te ontsnappen. Een klein percentage van deze deeltjes weet het magneetveld van de aarde binnen te dringen. Eenmaal daar aangekomen botsen ze en veroorzakenzo het noorderlicht.

117,99  €
Levertijd: 2–4 weken
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven