Bert Appermont (* 1973)

Ragnarök

The Final Destiny of the Gods

B. Appermont: Ragnarök, Fanf (Pa+St) (0)
voor:
Fanfare
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
1000004
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
gevorderd
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Maten:
30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar:
2011
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
BMP10092493
ISMN:
9790365221714

Beschrijving

In de Noorse mythologie betekent Ragnarök de ondergang van de goden en de wereld. Deze zou plaats vinden in de vorm van een eindstrijd tussen ontketende reuzen en goden. De vuurreus Surt met zijn vlammende zwaard vernietigt daarbijzo goed als alles. Maar na deze ondergang herrijst een nieuwe frisgroene wereld onder een nieuwe heerschappij. Bert Appermont nam dit mythische verhaal als inspiratiebron en schreef er een magisch en magistraal werk van. Optioneelook met koor uit te voeren.

201,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven