Bert Appermont (* 1973)

Battle of Hearts

Symphonic Poem

B. Appermont: Battle of Hearts, Blaso (Part.) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
781474
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
zeer moeilijk
Omvang:
69 pagina’s
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
BMP 18015672
ISMN:
9790365225323

Beschrijving

De bron van inspiratie voor deze compositie was het toneelstuk Das Käthchen von Heilbronn, dat in 1810 door Heinrich von Kleist werd geschreven. De muziek weerspiegelt de dramatiek, spanning en emoties van de verschillende personages in vier delen: ‘The Blacksmith’s Daughter’, ‘Kunigunde’, ‘The Fire’ en ‘The Emperor’s Daughter’. De titel Battle of Hearts verwijst naar de twee vrouwen uit het verhaal (Käthchen en Kunigunde), die allebei strijden om het hart van graaf Von Strahl te veroveren. Dit niet zozeer programmatische maar wel thematisch opgebouwde werk is geschikt voor zowel concerten als wedstrijden. Het werd geschreven in opdracht van BläserjugendKreisverband Heilbronn.

52,50  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

B. Appermont: Battle of Hearts, Blaso (Pa+St)
Bert Appermont

Battle of Hearts

Symphonic Poem

voor: Harmonieorkest

Partituur, losse partijen

Artikelnr.: 781473

293,99  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (be)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven