Bert Appermont (* 1973)

A Gabrieli Fantasy

Beriato Concert Works

voor:
Brass band
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
1556186
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
zeer moeilijk
Duur:
16 minuten
Uitgavejaar:
2022
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
BMP22013741
ISMN:
9790365226696

Beschrijving

In dit vijfdelige werk verkent Bert Appermont de mogelijkheden die driekorigheid binnen de brassband te bieden heeft. Hij gebruikte hiervoor het Canzon à 12 in echo van Giovanni Gabrieli, dat hij in 2018 al gebruikte voor een gelijknamig dubbelkorig tromboneoctet. Er valt in deze fantasie veel te genieten, met een scala aan motieven, melodische cellen en akkoorden plus contrapuntische technieken zoals de canon en imitaties. Een sfeervol en veelzijdig stuk muziek dat zorgt voor afwisseling in klank én podiumopstelling!

179,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

B. Appermont: A Gabrieli Fantasy, Brassb (Part.)
Bert Appermont

A Gabrieli Fantasy

Beriato Concert Works

voor: Brass band

Partituur

Artikelnr.: 1556185

36,50  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (be)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven