Hans Millies (1883 – 1957), Gunter van Rompaey

Concertino in D major in the style of Mozart

De Haske Study and Play

H. Millies: Concertino in D major in the style of Mo, VlKlav (0)H. Millies: Concertino in D major in the style of Mo, VlKlav (1)H. Millies: Concertino in D major in the style of Mo, VlKlav (2)H. Millies: Concertino in D major in the style of Mo, VlKlav (3)H. Millies: Concertino in D major in the style of Mo, VlKlav (4)

Allegro (demo)

Allegro (playaong) Normaltempo

Allegro (playalong) Übetempo

voorViool, piano
UitgaveBuch + CD
Artikelnr.485976
Auteur / ComponistHans Millies, Gunter van Rompaey
Moeilijkheidmakkelijk
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang32 pagina’s; 25 × 34 cm
Uitgavejaar2008
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1084518
ISBN9789043130240

Beschrijving

Op subtiele wijze reikt Millies in dit eenvoudige concertino de vernuftige structuren van de meester aan, hij verweeft veelvuldig kenmerkende drieklank- en toonladderloopjes. De muziek is speelbaar in de eerste positie, daarbij iser veel aandacht voor frasering en boogtechnieken. De mooie pianobegeleiding maakt dit stuk bijzonder geschikt voor een uitvoering.Deze boeken zijn gemaakt binnen het Study & Play-concept, dat de leerling helpt om zijn/haarspel op een plezierige en verantwoorde manier te ontwikkelen. Bij elke uitgave onder deze noemer worden één of twee cd‘s meegeleverd die iets extra‘s toevoegen aan de studie-methode. In het geval van de onderstaande uitgaven biedende cd‘s de mogelijkheid om te studeren in zowel het gewone tempo als een rustig oefentempo. De verzorgde set bestaat verder steeds uit een vioolpartij en pianopartij. De cd bevat tevens de begeleiding, waardoor een pianist nietbeslist noodzakelijk is.

25,99  €
Sorry, dit artikel is niet langer beschikbaar.
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven