Jacob de Haan (* 1959)

Pioneers of the Lowlands

Brilliant Marches

J. de Haan: Pioneers of the Lowlands, Brassb (Pa+St) (0)
voorBrass band
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.884838
Auteur / ComponistJacob de Haan
Moeilijkheidmedium
Maten21 × 29,7 cm
Uitgavejaar2006
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1063980
ISMN9790035011478

Beschrijving

Een hommage aan de voortrekkers - de ‘pioniers’ - in de wereld van de blaasmuziek in de Lage Landen: de oorspronkelijke oprichters van de orkesten en degenen die steeds weer het voortouw nemen in de organisatie achter de schermenvan de verenigingen en bonden. Deze vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in. Soms zijn ze ook nog de spil van families die actief zijn in de verenigingen. Jacob de Haan componeerde Pioneers of the Lowlands ter nagedachtenisvan een van hen, in opdracht van diens familie. De mars wordt gekenmerkt door een krachtig syncopische melodie in mineur, gevolgd door een uitgesproken lyrisch trio in majeur.

77,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven