Yellow River

Ovation Series

voorHarmonieorkest
UitgavePartituur
Artikelnr.958397
ArrangeurStefan Schwalgin
Moeilijkheidmakkelijk
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang20 pagina’s
Uitgavejaar2005
Uitgever / ProducentMitropa
Productie nr.1191-05-140 M
ISMN9790035028360

Beschrijving

De tamelijk onbekende groep Christie uit Engeland werd in 1970 in één klap beroemd toen Yellow River werd uitgebracht. Yellow River wordt beschouwd als een Vietnam Era Song (een protest tegen de Vietnamoorlog) en beschrijft het verlangenvan een soldaat aan het front om terug te keren naar huis. Bandleider, zanger en componist Jeff Christie had het nummer in eerste instantie geschreven voor The Tremoloes, maar toen deze groep aarzelde, besloot hij de songzelf op te nemen, met als resultaat een nummer-1-hit in meer dan 25 landen! De pakkende melodie en beat waren voor Stefan Schwalgin aanleiding om een arrangement voor blaasorkest te maken.

15,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven