Allen Vizzutti (* 1952)

Blues & Greens

Colorful jazz pieces with LIVE combo

A. Vizzutti: Blues & Greens, Klar (+CD) (0)
voorKlarinet
UitgaveBladmuziek, CD
Artikelnr.471684
Auteur / ComponistAllen Vizzutti
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang24 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2007
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.1430-07 DHI
ISBN9789043126656

Beschrijving

Voor het spelen van jazz geldt: oefening baart kunst. En met dit fantastische play-along-boek betekent oefenen puur plezier. De basisstructuur en het harmonische kader van de stukken zijn eenvoudig, terwijl de diversiteit van ritmischestijlen en de verschillende harmonische nuances voor afwisseling zorgen. Zo leer je moeiteloos hoe je de structuur van de stukken volgt en druk je tegelijkertijd je eigen stempel op elke solo. Jazz It Up met Bluesand Greens!

23,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven