Jacques Féréol Mazas (1782 – 1849), Gunter van Rompaey

30 Special Studies Opus 36

violin studies in the first five positions

G. van Rompaey: 30 Special Studies Opus 36, Viol (+CD) (0)G. van Rompaey: 30 Special Studies Opus 36, Viol (+CD) (1)G. van Rompaey: 30 Special Studies Opus 36, Viol (+CD) (2)G. van Rompaey: 30 Special Studies Opus 36, Viol (+CD) (3)

Track 1

Track 9

Track 16

voorViool
UitgaveBladmuziek, CD
Artikelnr.487641
Auteur / ComponistJacques Féréol Mazas, Gunter van Rompaey
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang56 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2008
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1084540
ISBN9789043130271

Beschrijving

Deze bekende en waardevolle etudes hebben hun nut reeds lang bewezen, ze staan aan de basis van de technische bagage van de violist. De gemoderniseerde en gereviseerde uitgaven van De Haske hebben een demo-cd waaropalle etudes zijnvoorgespeeld - zo is meteen te horen hoe het uiteindelijke resultaat zou moeten zijn. Een ander pluspunt is de overzichtelijke bladindeling met eenduidige symbolen. Er is gekozen voor gedoseerde vingerzettingen. Daarbij is rekeninggehouden met de huidig geldende inzichten en stijlen - met inachtneming van de oorspronkelijke aanduidingen van de componist. Zowel 60 Studies Opus 45 als 30 Special Studies Opus 36 wordt door veel beginners alsstudiemateriaal gebruikt. In de eerstgenoemde uitgave zijn de etudes opgedeeld in twee reeksen van dertig (eerste positie - derde en tweede positie). Beide boeken mogen niet ontbreken op de lessenaar van de leerling.

26,99  €
Levertijd: 3–6 werkdagen (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven