Jan D. van Laar

Moet de koekoek zich schamen als hij over liefde praat?

Muziek voor samenspel op allerlei instrumenten

Moet De Koekoek Zich Schamen Als (0)
UitgaveBladmuziek
Artikelnr.773772
Auteur / ComponistJan D. van Laar
TaalNederlands
Omvang40 pagina’s
Uitgavejaar1979
Uitgever / ProducentToorts
Productie nr.UDT906020283X

Beschrijving

Deze verzameling van 42 speelstukken wil tegemoetkomen aan de vraag naar eenvoudig samenspelmateriaal voor in het bijzonder jonge mensen die nog niet zo lang instrumentaal muziekles hebben. In principe kunnen hierbij alle instrumenten worden gebruikt. De stukken zijn in de eerste plaats bestemd voor lessen in samenspel op scholen voor voortgezet onderwijs en muziekscholen. Daarnaast zijn ze geschikt voor schoolorkest en huismuziekpraktijk.

8,10  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven