Kees Theeuwes

Kortjakje In de Maneschijn Op Een Klein Station

Placeholder image
voorZangstem, piano [gitaar/keyboard]
UitgaveBladmuziek
Artikelnr.1043347
Auteur / ComponistKees Theeuwes
TaalNederlands
Omvang72 pagina’s
Uitgavejaar2013
Uitgever / ProducentReba Productions
Productie nr.REBA00723
ISBN9789069114064

Beschrijving

Het zijn Leuke liedjes die iedereen kent, mar de tekst van Kortjakje of Berend Botje ging uit varen past meestal net niet bij de gelegendheid waar je een liedje voor zoekt.Kees Theeuwes kwam het maar al te vaak tegen in zijn jarenlange praktijk als vakdocent muziek op diverse basisscholen. Reden om 60 van de bekendste kinderliedjes te voorzien van een andere tekst, voor de meest uiteenlopende gelegendheden vanmoederdag, kermis, carnaval, dieren, tot feesten als Pasen of Kerstmis. Leuk voor school en thuis.

9,75  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven