Simon Dobson (* 1981)

The Turing Test

Concert and Contest Collection Brass Band en Fanfare

voorBrass band
UitgavePartituur
Artikelnr.862200
Auteur / ComponistSimon Dobson
Moeilijkheidzeer moeilijk
Omvang79 pagina’s
Duur20 minuten
Uitgavejaar2018
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1185868-130
ISMN9790035237816

Beschrijving

Alan Turing wordt beschouwd als de vader van de moderne computerwetenschap. Veel, zo niet alle, moderne computertechnologie en connectiviteit die we nu vanzelfsprekend vinden, vloeien voort uit het werk van deze ene geweldige maar getroebleerde man. The Turing Test is in wezen een niet-programmatische compositie aan één stuk, maar in de verschillende gedeelten komt wel iets van de emotie en kleuren van Turings leven terug. De componist heeft geprobeerd bitonaliteit en complexe ritmes te gebruiken om naast elkaar bestaande werelden te laten botsen. Aan het slot van elke test moeten we ons afvragen: is hier sprake van ware kunstmatige intelligentie?

52,50  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

S. Dobson: The Turing Test, Brassb (Pa+St)
Simon Dobson

The Turing Test

Concert and Contest Collection Brass Band en Fanfare

voor: Brass band

Partituur, losse partijen

Artikelnr.: 862207

227,99  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (be)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven