The Beginning Band Collection (Oboe)

Beginning Band

The Beginning Band Collection (Oboe), Ob (0)
voorHobo
UitgaveBladmuziek
Artikelnr.957268
Moeilijkheidzeer eenvoudig
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang16 pagina’s; 22,9 × 30,5 cm
Uitgavejaar2006
Uitgever / ProducentCurnow Music Press
Productie nr.CMP 1145-07-701
ISBN9789043126076
UPC0884088143947

Beschrijving

Met genoegen presenteert Curnow Music Press een manier om tegelijkertijd uw lesmateriaal te verrijken, uw bibliotheek efficiënt te beheren en geld te besparen. The Beginning Band Collection is een compilatie van een aantal van debeste stukken van CMP voor jeugdorkesten - uitgegeven in boekvorm. In deze publicatie vindt u stukken van Mike Hannickel, James Curnow, Timothy Johnson, Paul Curnow, Douglas Court, Elliot Del Borgo en Stephen Bulla. Ze zijn in didactischopzicht inmiddels allemaal succesvol, maar ook als het gaat om het vasthouden van de interesse van leerlingen en de aandacht van het publiek! CMP staat bekend om kwaliteitsmuziek voor jeugdorkesten - en die kwaliteit komtin deze uitgave zeker naar voren. De boekvorm zorgt ervoor dat u minder tijd hoeft te besteden aan het uitzoeken van muziek. De geldelijke waarde van deze collectie ligt voor de hand als u een vergelijking maakt met de prijs van eenenkele set harmoniemuziek.

7,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven