Kumiko Tanaka (* 1959)

Il Cinghiale di Bronzo

Suite for Concert Band

K. Tanaka: Il Cinghiale di Bronzo, Blaso (Pa+St) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.893597
Auteur / ComponistKumiko Tanaka
Moeilijkheidgevorderd
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Uitgavejaar2006
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1063945
ISMN9790035055014

Beschrijving

Deze suite is gebaseerd op Het bronzen varken van Hans Christian Andersen - een sprookje over een bronzen varken en een jongetje dat kunstschilder wil worden. De plaats van handeling is de Italiaanse kunststad Florence. Decompositie bestaat uit drie delen: het sprookjesachtige Flying Dreams in a Starlight Sky, het nostalgische, stijlvolle La Via Porta Rossa en het sfeervolle Twilight on the Arno River. Het bronzen beeld van hetwaterspuwende varken is te vinden op de hoek van La Via Porta Rossa. Het origineel is het marmeren beeld uit de Griekse Oudheid dat wordt tentoongesteld in de Galleria degli Uffizi. De componist bezocht Florence zelf, waarze werd geïnspireerd door beide beelden.

204,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven