Philip Sparke (* 1951)

With Clouds Descending

A Fantasy on the Hymn Tune 'Helmsley'

P. Sparke: With Clouds Descending, Brassb (Part.) (0)
voorBrass band
UitgavePartituur
Artikelnr.975643
Auteur / ComponistPhilip Sparke
Moeilijkheidgevorderd
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Uitgavejaar2015
Uitgever / ProducentAnglo Music
Productie nr.AMP 402-130
ISMN9790570293964

Beschrijving

With Clouds Descending is een fantasie op de krachtige adventshymne Helmsley, die lang is gekoppeld aan een andere adventshymne, te weten Lo! He Comes with Clouds Descending. Deze hymne van Sparke is onderverdeeld in een inleiding en drie volledige verzen van Helmsley. De componist schreef dit majestueuze werk voor brassband in graad 4. Mooi als openingswerk maar ook als concertwerk.

19,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven