Philip Sparke (* 1951)

La Caracolá

Flamenco for Band

P. Sparke: La Caracolá, Blaso (Part.) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur
Artikelnr.975351
Auteur / ComponistPhilip Sparke
Moeilijkheidzeer eenvoudig
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang24 pagina’s
Uitgavejaar2004
Uitgever / ProducentAnglo Music
Productie nr.AMP 123-140
ISMN9790570296460

Beschrijving

Flamenco, een muziekstijl die gewoonlijk op de gitaar wordt gespeeld ter begeleiding van dans en zang, komt uit Andalusië in het zuiden van Spanje. De wortels liggen in de jaren van Moorse overheersing in de regio (711-1492), maarde moderne flamencostijlen dateren uit de achttiende eeuw. La Caracolá (de Spaanse benaming voor de tritonshoorn) is een jaarlijks flamencofestival dat in mei plaatsvindt rond Sevilla, de hoofdstad van de streek. Dit werk bevat geentraditionele flamencomelodieën, maar vangt de kleur en energie van deze verleidelijke muziek in een werk voor beginnende blaasorkesten.

21,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven