Philip Sparke (* 1951)

Flourish for Fanfare

Elite Series

P. Sparke: Flourish for Fanfare, Fanf (Part.) (0)
voorFanfareorkest
UitgavePartituur
Artikelnr.975164
Auteur / ComponistPhilip Sparke
Moeilijkheidzeer moeilijk
TalenEngels, Nederlands
Omvang34 pagina’s
Uitgavejaar2019
Uitgever / ProducentAnglo Music
Productie nr.AMP 478-120
ISMN9790570710195

Beschrijving

Flourish for Fanfare is geschreven in opdracht van Fanfare CWO Groningen, ter gelegenheid van haar vijftigjarig bestaan in 2018. Het werk opent met een fanfare op bugels en trompetten onder saxofoontrillers, die geleidelijk overgaat in een trio voor de trombones. Dit brengt ons terug naar de openingsfanfare, die wordt onderbroken door een langzamere, hymneachtige passage in het lage koper. Hierop volgt een saxofoonkoraal dat wordt herhaald door het hele orkest en uitmondt in een indrukwekkend molto vivo. Dan introduceren de trombones een nieuw thema, afgeleid van hun oorspronkelijke trio, dat wordt doorontwikkeld totdat de hoorns voor het voetlicht treden en eenstemmingsverandering aankondigen. Er volgt een opbouw naar een climax voordat een contrasterend thema op de saxen en euphoniums verschijnt. Het trombonethema keert terug als inleiding tot een triomfantelijke versie van het saxofoonkoraal, dat verder leidt naar een op de openingsfanfare gebaseerde coda.

27,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven