Pop Neuheiten

Pop – Nieuwe bladmuziek & aanbevelingen voor 2023

Ontdek hier bladmuziek van de nieuwste popmuziek voor koor, harmonieorkest, piano en andere instrumenten: Actuele hitlijsten, songbooks, nieuwe edities van populaire bestsellers en meer!

Stretta-aanbevelingen voor blazers: „Jerusalema“ & „Drivers License“

Deze song van de Zuid-Afrikaanse componist en producer Master KG kwam eigenlijk al uit in 2019 en ging in 2020 werelwijd viral tijdens de eerste Corona lockdowns. Nu heeft deze hit ook concertzalen en festivals bereikt - een betere manier om het einde van de pandemie te vieren is er niet!

Extra insidertip: de megahit "Drivers License" van nieuwkomer Olivia Rodrigo voor 5-stemmig blazersensemble of saxofoonkwartet.

Jerusalema voor harmonieorkest Master KG: "Jerusalema" voor harmonieorkest
Olivia Rodrigo: Drivers License voor variabel koperensemble Olivia Rodrigo: "Drivers License" voor variabel koperensemble
Olivia Rodrigo: Drivers License voor saxofoonkwartet Olivia Rodrigo: "Drivers License" voor saxofoonkwartet

We gebruiken YouTube om video-inhoud in te sluiten. Deze Google-service heeft zijn eigen cookies en kan gegevens over uw activiteit verzamelen. Meer informatie vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring van de aanbieder. We hebben uw toestemming nodig om YouTube-video's weer te geven:

Bekijk YouTube-inhoud

Pop-Songbooks uit 2022

Meer muziek die ‚viral‘ ging gedurende de afgelopen 3 jaar vind je onder meer in de nieuwe uitgave „Top Viral Hits“ van Hal Leonard. Enkele van de populairste nieuwe albums uit 2022 zijn „Harry's House“ van Harry Styles en „Midnights“ van Taylor Swift.

Een mooie selectie hits vind je ook in „Top 100 Collection – 86“. Een groot gedeelte van deze nummers bieden wij overigens ook als bladmuziekdownload. Uit Europa mogen uiteraarde Måneskin en Stromae niet onbenoemd blijven!

Top Viral Hits 2020-2022 – Bladmuziek Top Viral Hits 2020-2022
Harry Styles: Harry's House – Bladmuziek Harry Styles: Harry's House
Taylor Swift: Midnight – Bladmuziek Taylor Swift: Midnight
Top Hits of 2022 – Bladmuziek Top Hits of 2022
This is Måneskin – Bladmuziek This is Måneskin
Stromae: Multitude – Bladmuziek Stromae: Multitude

Stretta-aanbevelingen voor koor

Het supersuccesvolle „As It Was“ van Harry Styles, één van dé hits van 2022, kunnen we van harte aanbevelen voor koor, net als „Cover Me In Sunshine“ van Pink uit 2021 en „Drivers License“ van Olivia Rodrigo.

Daarnaast hebben we ook nog een tip voor pop-, jazz-, gospelkoren: 44 hedendaagse kooretudes voor SATB van Bertrand Gröger. Oorspronkelijk gedacht als warming up oefeningen of om de routine van de repetitie te doorbreken, zijn deze "oefeningen" ook zeker geschikt om tijdens een concert uit te voeren.

Harry Styles: As It Was sheet music Harry Styles: As It Was
Pink, Willow Sage Heart: Cover Me In Sunshine bladmuziek Pink, Willow Sage Heart: Cover Me In Sunshine
Olivia Rodrigo: Drivers License bladmuziek Olivia Rodrigo: Drivers License
Loop Songs Loop Songs for Jazz, Pop and Gospel Choirs

Pop – Bladmuziek voor andere instrumenten

De nieuwe serie Chart Hits for Two zorgt voor urenlang speelplezier voor 2 personen. In onze shop vind je uitgaven voor fluit, klarinet, trompet, altsaxofoon, trombone, viool & cello!

Playlongs van Taylor Swift en ook de serie 101 Hit Songs zijn eveneneens voor allerlei instrumenten beschikbaar. Daarnaast ook een mooie compilatie van pop ballads voor harp.

Chart Hits for Two – Flutes Chart Hits for Two – Dwarsfluit
Chart Hits for Two – Celli Chart Hits for Two – Celli
Chart Hits for Two – Trumpets Chart Hits for Two – Trompet
Taylor Swift – Bladmuziek voor viool Taylor Swift – Viool
101 Hit Songs for Trombone 101 Hit Songs voor trombone
Pop Ballads for Harp Pop Ballads voor harp

Meer pop & rock bladmuziek:

Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2023 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Internationaal (wereldwijd) heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-comWisselen naar Stretta Music Internationaal (wereldwijd)nl-beOp Stretta Music België blijven