Otto M. Schwarz (* 1967)

Dragon Fight

Placeholder image

Sound

voorSymfonieorkest
UitgavePartituur
Artikelnr.958604
Auteur / ComponistOtto M. Schwarz
Moeilijkheidgevorderd
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang48 pagina’s
Uitgavejaar2014
Uitgever / ProducentMitropa
Productie nr.1968-13-180 M
ISMN9790035227640

Beschrijving

Een programmatische compositie over een gevecht tegen een draak. In de Alpen van Liechtenstein ligt het dorp Guflina. Onder een overhangende rots was naar verluidt ooit een berggrot, waarin een draak woonde die de bevolking veel angst aanjoeg. Een reus durfde het gevecht met de draak aan en ging liggen wachten boven de grot. Toen de draak weigerde tevoorschijn te komen, gooide de reus stenen naar de ingang. Vervolgens begon de strijd, die de reus slechts met moeite won. Sindsdien leven de mensen in vrede en voorspoed. De geslaagde muzikale bewerking van deze sage zal uw publiek zeker boeien!

We gebruiken YouTube om video-inhoud in te sluiten. Deze Google-service heeft zijn eigen cookies en kan gegevens over uw activiteit verzamelen. Meer informatie vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring van de aanbieder. We hebben uw toestemming nodig om YouTube-video's weer te geven:

Bekijk YouTube-inhoud
37,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven