Andrew Robertson

Manzanillo Mambo

for four saxophones

A. Robertson: Manzanillo Mambo, 4Sax (Pa+St) (0)
voor4 saxofoons (SATBar)
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.471756
Auteur / ComponistAndrew Robertson
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang16 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2007
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1074217
ISBN9789043126427

Beschrijving

Manzanillo Mambo, dat is genoemd naar een beroemd strand op Cuba, reflecteert de essentie van de mooie muziek van deze eilandstaat. Zoals alle Latijns-Amerikaanse muziek moet het hele stuk een sterke voorwaartse drive hebben.Deze komt vooral voort uit de baspartij en de begeleidingsfiguur van de binnenstemmen. Daarboven speelt de melodiestem vloeiend legato. Een verfrissende nieuwe compostitie met een verrassend, contrasterend slot.

Inhoud

  • Manzanillo Mambo
21,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven