Pascal Proust (* 1959)

Icare

De Haske Oboe Series

P. Proust: Icare, ObKlav (KlavpaSt) (0)
voorHobo, piano
UitgavePianopartituur, solopartij
Artikelnr.863528
Auteur / ComponistPascal Proust
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang8 pagina’s
Uitgavejaar2016
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1165698
ISBN9789043150101
ISMN9790035233153

Beschrijving

Welk instrument kan de onfortuinlijke poging van de jonge Icarus om onder de zon te vliegen beter bezingen? De componist Pascal Proust heeft jarenlange ervaring als muzikant en muziekdocent. Zijn oeuvre omvat honderden composities voor de meestdiverse instrumentaties. Hij schreef Icare voor hoboïsten die ongeveer drie tot vier jaar les hebben, waarbij hij speciaal aandacht heeft besteed aan een makkelijk te volgen, aantrekkelijke muziekstijl. Daardoor is Icare een ideaalvoordrachts- of wedstrijdstuk voor jonge muzikanten.

15,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven