Astor Piazzolla (1921 – 1992)

Zita

from Suite Troileana

A. Piazzolla: Zita, AkkOrch (Pa+St) (0)
voorAccordeonorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.876163
Auteur / ComponistAstor Piazzolla
ArrangeurMarc Belder
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2007
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1074242-060
ISBN9789043127882

Beschrijving

Zita is het tweede deel van Suite Troileana, een inspirerend werk dat Piazzolla in 1975 schreef naar aanleiding van de dood van de bandeonist, tangomusicus en componist Aníbal Troilo - die aan het begin van zijn carrièrezijn mentor was. Suite Troileana is speels van karakter, maar heeft ook een ontroerende en melancholische kant. Beide stemmingen zijn terug te vinden in Zita, het deel dat door Marc Belder speciaal voor accordeonorkestis gearrangeerd.

52,50  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven