George Perlman (1897 – 2000)

Indian Concertino

Position 1-3
De Haske Study and Play

G. Perlman: Indian Concertino, Viol (+CD) (0)G. Perlman: Indian Concertino, Viol (+CD) (1)G. Perlman: Indian Concertino, Viol (+CD) (2)G. Perlman: Indian Concertino, Viol (+CD) (3)G. Perlman: Indian Concertino, Viol (+CD) (4)

An Indian Story (Demo)

An Indian Story (Play-Along)

An Indian Story (Play-Along, slow)

voorViool
UitgavePiano-partituur, solopartij, playback-CD
Artikelnr.362077
Auteur / ComponistGeorge Perlman
Moeilijkheidmakkelijkmedium
Omvang15/6 pagina’s; 23 × 30,5 cm
Uitgavejaar2005
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.1053792
ISBN9789043121613

Beschrijving

George Perlman heeft vioolles gegeven gedurende het grootste deel van de 20e eeuw. Zijn exacte geboortejaar is onbekend - hij deed daar nogal geheimzinnig over - maar hij werd waarschijnlijk geboren rond 1898 in Kiev, Oekraïne. Naasttientallen arrangementen, uitgaven en verzamelingen schreef George Perlman verscheidene originele stukken voor viool, waarvan er veel een educatief karakter hadden. Indian Concertino, geschreven in 1954 en een prima etudevoor jonge violisten, is geïnspireerd op de ritmes en harmonieën van indiaanse muziek. Dit is beslist een leuke en leerzamerepertoireverrijking!

Deze boeken zijn gemaakt binnen het Study & Play-concept, dat de leerling helptom zijn/haar spel op een plezierige en verantwoorde manier te ontwikkelen. Bij elke uitgave onder deze noemer worden één of twee cd‘s meegeleverd die iets extra‘s toevoegen aan de studie-methode. In het geval van de onderstaandeuitgaven bieden de cd‘s de mogelijkheid om te studeren in zowel het gewone tempo als een rustig oefentempo. De verzorgde set bestaat verder steeds uit een vioolpartij en pianopartij. De cd bevat tevens de begeleiding, waardooreen pianist niet beslist noodzakelijk is.

Inhoud

  • ​An Indian Story
  • ​Chant to the Moon
  • ​Indian War Dance
24,99  €
Levertijd: 3–6 werkdagen (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven