Op Toonhoogte

Op Toonhoogte ( Muziekeditie ) ( 2015 ), Git (0)
voorGitaar
UitgaveBladmuziek (melodie, akkoorden)
Artikelnr.778961
TaalNederlands
Omvang640 pagina’s
Uitgever / ProducentBoekencentrum
Productie nr.BOEK9789023970231
ISBN9789023970231

Beschrijving

De bekende en succesvolle HGJB-liederenbundel 'Op Toonhoogte' is volledig herzien. De nieuwe editie bevat ruim honderd liederen meer dan de vorige uitgave. Het muziekboek 'Op Toonhoogte' is een eenstemmige muziekeditie met (gitaar)akkoorden voor de begeleiding met een aantal basisinstrumenten.

Het brede aanbod van liederen uit verschillende tradities maakt deze bundel zeer geschikt voor het jeugdwerk, maar ook voor andere ontmoetingen en kringen in de gemeente. 'Op Toonhoogte' (editie 2015) bevat o.a. psalmen, Psalmen voor Nu, gezangen, Opwekkingsliederen en liederen van Sela. Ook is er een ruime selectie van kinderliederen uit allerlei bronnen, waaronder Elly & Rikkert, 'Alles wordt nieuw' en 'Opwekking voor kids'. Naast deze muziekeditie is ook een teksteditie verschenen.

De HGJB is een landelijke jongerenorganisatie in de Protestantse Kerk van Nederland. Ze organiseert activiteiten voor jongeren, ontwikkelt materialen voor jeugdwerk en catechese, en adviseert plaatselijke gemeenten bij het opzetten van goed jeugdwerk.

0,00  €
Sorry, dit artikel is niet langer beschikbaar.
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven