Ontdek de Muziek

Muziektheorie van pop tot klassiek

Ontdek de Muziek, Ges (0)Ontdek de Muziek, Ges (1)Ontdek de Muziek, Ges (2)Ontdek de Muziek, Ges (3)Ontdek de Muziek, Ges (4)Ontdek de Muziek, Ges (5)Ontdek de Muziek, Ges (6)Ontdek de Muziek, Ges (7)
voorZangstem
UitgaveBuch
Artikelnr.877383
TaalNederlands
Omvang198 pagina’s
Uitgavejaar2011
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1115210-401
ISMN9790035203101

Beschrijving

Dat muziektheorie niet ingewikkeld en saai hoeft te zijn, blijkt uit dit boek, Ontdek de muziek!. Auteur Roel Grit - bekend van managementstudieboeken - bespreekt op heldere wijze belangrijke onderwerpen uit de muziektheorie. Ditboek is daarom geschikt voor iedereen die in muziek geïnteresseerd is, of je nu klassiek georiënteerd of meer een liefhebber van popmuziek bent. Voor muzikanten is het boek onmisbaar als achtergrond, maar ook om elkaars taal te kunnenspreken. De klassieke muzikant vindt in het boek - naast theoretische achtergronden - allerlei aanknopingspunten om te leren improviseren.Onderwerpen die aan bod komen zijn muziekschrift, akkoorden en akkoordenschema’s, muziekinstrumenten,een overzicht van de muziekgeschiedenis, samenspelen in een orkest of band, zelf muziek componeren en ten slotte een intrigerende uitleg waarom “de piano vals is”.

26,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven