Jean-Joseph Mouret (1682 – 1738)

Rondeau

Flexible 5 Series

J.-J. Mouret: Rondeau, Varblas5 (Part.) (0)
voorVariabel blazersensemble (5-stemmig)
UitgavePartituur
Artikelnr.894960
Auteur / ComponistJean-Joseph Mouret
ArrangeurLorenzo Bocci
Moeilijkheidmakkelijk
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang12 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2008
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1084500
ISMN9790035076187

Beschrijving

De Fransman Jean-Joseph Mouret (1682-1738) was een van de belangrijkste barokcomponisten van zijn land. Hij schreef veel opera’s en balletten als gunsteling van Anne-Louise Bénédicte de Bourbon-Condé, de hertogin van Maine. Verderschreef hij airs, motetten en instrumentale werken. De meeste hiervan zijn in vergetelheid geraakt, maar het fanfare-rondeau uit de eerste van zijn twee Suites de Symphonies(1729) is nog altijd populair. In de VS is het bekendals herkenningstune van het beroemde televisieprogramma Masterpiece Theatre, dat Britse dramaseries uitzendt. Dit vijfstemmige arrangement is een aanrader.

16,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven