Freddie Mercury (1946 – 1991)

Bohemian Rhapsody

Anglo Music Midway Series

F. Mercury: Bohemian Rhapsody, Blaso (Part.) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur
Artikelnr.975453
Auteur / ComponistFreddie Mercury
ArrangeurPhilip Sparke
Moeilijkheidgevorderd
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang28 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2011
Uitgever / ProducentAnglo Music
Productie nr.AMP 316-140
ISMN9790570299171

Beschrijving

Bohemian Rhapsody wordt vaak gezien als het belangrijkste nummer uit de geschiedenis van de rockmuziek. Naast de nooit verklaarde raadselachtige tekst, was het vooral de ongewone vorm die tot op de dag van vandaag voor het grote succeszorgde. Het nummer kent geen refrein, maar bestaat uit vijf afzonderlijke delen: inleiding, ballad, gitaarsolo, hardrock en slot. Philip Sparke is met zijn arrangement zo dicht mogelijk bij het origineel gebleven. Grotesk!

27,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven