Masters on Marimba

24 Classical Masterpieces

Masters on Marimba, Mar (0)Masters on Marimba, Mar (1)Masters on Marimba, Mar (2)Masters on Marimba, Mar (3)Masters on Marimba, Mar (4)Masters on Marimba, Mar (5)
voorMarimba
UitgaveBladmuziek
Artikelnr.376308
ArrangeurIvo Weijmans
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang46 pagina’s
Uitgavejaar2005
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1053787
ISBN9789043122214
ISMN9790035078808
EAN8714441222113

Beschrijving

Dit boek bevat een aantal meesterwerken uit de klassieke muziek die zorgvuldig zijn bewerkt voor marimba. Componisten als Bach, Mozart, Beethoven maar ook Vivaldi, Rimsky-Korsakov en Clementi komen aan bod. Enigszins geoefende marimbaspelerszullen prima met deze juweeltjes uit de voeten kunnen. Daarbij zijn stijl en een goede uitvoering belangrijk. De meeste werken zijn speelbaar met twee mallets, maar achter in het boek zijn ook enkele stukken bewerkt voorvier mallets. De werken zijn gerangschikt naar moeilijkheidsgraad. Een must voor de ambitieuze muzikant en een ideaal hulpmiddel voor de les- en uitvoeringspraktijk.

19,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven