Liedjes die blijven

Liedjes die blijven, GesKlavGit (0)
voorZangstem, piano [gitaar]
UitgaveBuch
Artikelnr.872346
Moeilijkheidmedium
TaalNederlands
Omvang320 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2009
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1094406
ISBN9789043128391

Beschrijving

Liedjes die blijven is een verzameling van 166 liedjes en songs uit heden en verleden voor iedereen in de leeftijd vanaf tien jaar. De bundel bevat bekende volksliedjes, evergreens uit film, musical en showbizz en songs uitde wereld van pop en rock. Deze verzameling geeft een breed beeld van het liedrepertoire dat in Nederland algemeen bekend is. Een repertoire dat het verdient om gezongen te blijven worden. De bundel is bedoeld voor iederesituatie waarin (met elkaar) gezongen wordt: thuis, op school, in jeugd-, club- en buurthuizen, in vormingscentra en in bejaardentehuizen.De pianobegeleidingen zijn eenvoudig geschreven en daarom ook goed bruikbaar in de pianoles.Daarnaast zijn de partijen voorzien van akkoordsymbolen, waarmee het mogelijk is om de liedjes ook met gitaar en/of keyboard te begeleiden. Liedjes die blijven is een nieuw en uniek naslagwerk, vol met tijdloze, nationaleen internationale liedjes. Liedjes die niet zouden mogen ontbreken in uw repertoire. Kortom, écht het boek om te hebben!

39,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven