Peter Kleine Schaars

Butterfly Overture

Inspiration Series

P. Kleine Schaars: Butterfly Overture, Blaso (Pa+St) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.885595
Auteur / ComponistPeter Kleine Schaars
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten21 × 29,7 cm
Uitgavejaar2006
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1064092
ISMN9790035055830

Beschrijving

Wie heeft er niet af en toe vlinders in zijn buik? In Butterfly Overture is een fraai liefdesthema verwerkt - evenals een thema van de vlinder als fladderaar. Met een opeenstapeling van de melodische uitgangspunten van beidethema’s ontstaan er twee basisakkoorden die samen met een diatonisch dalende baslijn garant staan voor een stevige opening. Deze wordt gevolgd door een Misterioso, waar in de begeleiding verschillende basisakkoorden op elkaar wordengestapeld en de suggestie wordt gewekt dat een rups zich ontpopt tot vlinder. Na het snelle en langzame deel volgt een korte reprise van het snelle deel, waarin beide thema’s tegelijk klinken. Het werk eindigt met de krachtigeakkoorden en ritmiek van het begin.

179,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven