Betaling en verzending

Verzendingsvoorwaarden

De goederen worden geleverd aan alle landen in de selectielijst. Wanneer u een land selecteert, worden de verzendkosten weergegeven, de levertijden voor dat land en, indien nodig, worden de prijzen aangepast - deze zijn gebaseerd op de geldende belastingen en heffingen en houden rekening met lokale prijsaanbiedingen:

Leveringstermijnen

De exacte levertijden vindt u bij het betreffende artikel. Als u artikelen met verschillende levertijden heeft besteld, sturen we de goederen in een gezamenlijke zending, tenzij we andere afspraken met u hebben gemaakt. In dit geval wordt de levertijd bepaald door het artikel met de langste levertijd die u heeft besteld. Download artikelen kunnen direct na het plaatsen van uw bestelling worden gedownload.

Betaalmethoden

SEPA-Direct Debit

Bij betaling via SEPA-basisdomiciliëring of SEPA-bedrijfsdomiciliëring machtigt u ons om het factuurbedrag van de opgegeven rekening te incasseren door het afgeven van een corresponderend SEPA-mandaat. U ontvangt ten minste 5 dagen voor de datum van de automatische incasso een vooraankondiging. Houd er rekening mee dat u verplicht bent om ervoor te zorgen dat de rekening voldoende middelen heeft op de aangekondigde datum. De SEPA-incasso is alleen mogelijk voor klanten met een woonplaats of hoofdkantoor in Duitsland.

Creditcard

Betaling met creditcard wordt verwerkt door de betalingsdienstaanbieder PayPal. U heeft geen PayPal-account nodig om deze betaalmethode te gebruiken. Uw creditcard wordt gedebiteerd wanneer uw bestelling wordt verstuurd.

PayPal

De debitering van uw PayPal-account gebeurt meestal met de verzending van uw bestelling. In afwijking hiervan kan PayPal ook andere regels met u afspreken.

AmazonPay

Als u een Amazon-klantenaccount heeft, kunt u gebruik maken van deze betaalmethode. Het factuurbedrag wordt eerst gereserveerd; de kosten worden in rekening gebracht bij verzending van de goederen.

Factuur

Wij leveren aan klanten in Duitsland en in sommige buurlanden tegen een open factuur. Als u tegen factuur wilt worden geleverd en deze optie wordt niet getoond, neem dan contact met ons op. Het factuurbedrag dient binnen 7 dagen na ontvangst van de goederen te worden voldaan.