Harmoniseren Aan Het Klavier Deel I: Literatuur

De Hoofdgraden

Harmoniseren Aan Het Klavier Deel I: Literatuur, Klav (0)
voorPiano
UitgaveBladmuziek
Artikelnr.1327686
TaalNederlands
Uitgavejaar2009
Uitgever / ProducentKameleon
Productie nr.KME0908130AST
ISBN9789043148139
ISMN9790365220915

Beschrijving

De reeks "Harmoniseren aan het klavier..." is opgebouwd rond de 'tonale harmonie'. Elk onderwerp (Deel 1: De hoofdgraden, Deel 2: De hoofd- en nevengraden, Deel 3: De tussendominant en de modulatie) komt aan bod in twee boeken: literatuuren liedbegeleiding. Elk boek omvat een A-deel (akkoorden in de linkerhand) en een B-deel (akkoorden in de rechterhand). Beide delen kunnen gelijktijdig of één na één doorlopen worden. in de 'literatuur' vinden we partiturenterug van piano-componisten / pedagogen. In de 'liedbegeleiding' vinden we begeleidingen terug van volksliederen en melodieën van bekende componisten. Al het materiaal staat gerangschikt per toonaard en per maatsoort. Elk boekbevat een minimum aan theorie: akkoordenschema's. De nadruk ligt op de praktijk aan het klavier!

20,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven