Jan Hadermann (* 1952)

Game Over

De Haske Trumpet Series

J. Hadermann: Game Over, TrpKlav (KlavpaSt) (0)
voorTrompet, piano
UitgavePianopartituur, solopartij
Artikelnr.861590
Auteur / ComponistJan Hadermann
Moeilijkheidmakkelijkmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang8 pagina’s
Uitgavejaar2020
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1206262
ISBN9789043159166
ISMN9790035244661

Beschrijving

Game Over voor trompet (optioneel kornet of bugel) en pianobegeleiding is een compositie met een levendig, speels karakter. De omvang van de solopartij is beperkt tot anderhalf octaaf, waarmee Game Over voor jonge muzikanten een ideaal stuk is om tijdens een uitvoering of op een examen te spelen. De aantrekkelijke ritmische pianobegeleiding biedt daarbij de nodige ondersteuning. Jan Hadermann schreef Game Over als keuzewerk voor het trompetexamen van zijn kleinzoon, en droeg het tevens aan hem op.

16,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven