Paul Gilson (1865 – 1942)

Premier Concerto

voorAltsaxofoon, harmonieorkest
UitgavePartituur
Artikelnr.982090
Auteur / ComponistPaul Gilson
ArrangeurTom de Haes
Moeilijkheidgevorderd
Duur16 minuten
Jaar van herkomst1902
Uitgavejaar2014
Uitgever / ProducentScherzando
Productie nr.1955-14-140 S
ISMN9790035228272

Beschrijving

Paul Gilsons Premier Concerto uit het jaar 1902 was een van de eerste concerten voor saxofoon. De Belgische componist benut op een evenwichtige manier alle typische kenmerken van het instrument, zoals de krachtige toon, de souplesse, devirtuositeit en de warme klank. Tom De Haes maakte een reconstructie van het werk op basis van de verloren gegane originele bewerking voor blaasorkest, het piano-uittreksel en de versie voor symfonieorkest.

We gebruiken YouTube om video-inhoud in te sluiten. Deze Google-service heeft zijn eigen cookies en kan gegevens over uw activiteit verzamelen. Meer informatie vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring van de aanbieder. We hebben uw toestemming nodig om YouTube-video's weer te geven:

Bekijk YouTube-inhoud
49,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

P. Gilson: Premier Concerto, AsaxBlaso (Pa+St)
Paul Gilson

Premier Concerto

voor: Altsaxofoon, harmonieorkest

Partituur, losse partijen

Artikelnr.: 982511

224,99  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (be)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven